REMA 1000 og R på sykkeltur til Frankrike | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Våre egne merkevarer R-merket fra REMA 1000 REMA 1000 og R på sykkeltur til Frankrike

1. juli skal Uno-X Pro Cycling Team stå på startstreken på en av verdens største idrettsarenaer og ta del i en sykkelfest som følges av millioner av mennesker verden over – nemlig Tour de France.
Publisert 30. juni 2023

Uno-X Pro Cycling Team

Alle syklistene på herrenes Uno-X Pro Cycling Team, og halvparten av kvinnenes lag, er norske og danske ryttere. REMA 1000 har over 1000 butikker både i Norge og Danmark og vi kjenner en stolthet over disse syklistene som samles i det fremadstormende sykkelteamet, med R-merket på drakten. R er REMA 1000 sin egen merkevare med gode kvalitets produkter, som selges til lav pris.

Avbildet: Mie Bjørndal Ottestad og Rasmus Fossum Tiller

Høy kvalitet i alle ledd

Høy kvalitet i alle ledd er avgjørende for gode prestasjoner i Tour de France, ikke minst når det kommer til mat, søvn og hvile. Riktig energi er avgjørende for å restituere seg til neste etappe. Ingenting overlates til tilfeldigheter her, og teamet har med seg egne ernæringsfysiologer som er spesialiserte på idrettsernæring og spesielt for syklistene. R-produktene fra REMA 1000 blir også med på Touren og benyttes av proffsyklistene, og det er akkurat de samme produktene du finner i butikkene våre.

FOOD TRUCK

Recharged by REMA 1000

Se på denne flotte food trucken som syklistene reiser rundt med. Her lages det aller meste av maten til syklistene av en meget dyktig kokk som vet hva syklistene trenger å fylle på med av mat og drikke, og tryller frem gode retter.

– Mat av god kvalitet er kjempeviktig for å prestere best mulig, både i hverdagen og ved ekstreme påkjenninger som Tour de France. Derfor er det fantastisk å se våre R produkter som brukes under sykkelrittet, sier klinisk ernæringsfysiolog i REMA 1000 Ingvill Måkestad Bovim.

R-serien inneholder 95 nøkkelhulls merkede produkter for de som ønsker å spise sunnere.

Nedenfor finner du ett utvalg av våre favoritt R-produkter.

Middag og frokost

Vaskemiddel

Kaffe

Brød

Alle i REMA 1000 sitter nå klare for å heie fra sofaen, samtidig som vi blir inspirert til å ta fem sykkelen og bruke den til fremkomstmiddel og kanskje på en treningsøkt i nær fremtid, og håper dere også blir det, sier Vidar Riseth sponsorsjef i REMA 1000. Økt aktivitet og sunnere matvarer bidrar til en bedre folkehelse!