Vinn tur for to til årets franske sykkeleventyr! | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Våre egne merkevarer R-merket fra REMA 1000 Vinn tur for to til årets franske sykkeleventyr!

Vinn tur for to til årets franske sykkeleventyr!

Nå har du muligheten til å vinne en helt unik tur for to personer til Firenze for å oppleve verdens største sykkelritt. Kjøper du R-produkter hos REMA 1000 med Æ, er du automatisk med i trekningen om årets opplevelse. Premien inkluderer mulighet til å sitte på med lagbilen i løypa, fly fra Gardermoen, overnatting og to middager.

Utsikt over byen Firenze på en sommerdag

Firenze

I det nordlige Italia finner du Firenze – en sjarmerende og vakker by som burde oppleves. Her kan du besøke de historiske museene, hagene, palassene, markedene og ikke minst fordype deg i byens liv og atmosfære.

Sykkellaget som skal kjempe i Tour de France i Firenze 2024

Sykkeleventyr

Den første etappen av årets franske sykkeleventyr starter i historiske Firenze, og her har du muligheten til å være. På startstreken, i følgebil under verdens største sykkelritt.

Årets følgebil er en Skoda sponset av REMA 1000 og UnoX

Følgebil

Det å sitte på i en følgebil under verdens største sykkelritt er det ytterst få som får oppleve i løpet av livet. Nå kan du bli en av dem – sammen med Uno-X Mobility!

I år kan du i tillegg til reisen vinne premier som Oakley solbriller, flaske og replika sykkeltrøye.

Hundrevis av ekstrapremier

I tillegg til fire vinnere av hovedpremien, lodder vi ut 100 Bioracer team replika trøyer, 10 solbriller og 100 drikkeflasker.

Konkurransen starter 1.april og vinnerne trekkes 5.mai.

Slik deltar du i konkurransen

For å delta i konkurransen må du ha lastet ned Æ-appen og opprettet en bruker.

 

Slik fungerer det:

Kjøp ett eller flere R-produkter hos REMA 1000 i løpet av konkurranseperioden.

For hvert R-produkt du kjøper får du ett lodd. For hvert lodd, øker sjansen for å vinne. Oversikten over dine lodd finner du i Æ-appen.

Registrer kjøpet ved å skanne din personlige strekkode i kassen. Eller ved bruk av en betalingsløsning som er godkjent i Æ-appen.

 

1. Kjøp et R-produkt  

Kjøp ett eller flere R-produkter med Æ i en hvilken som helst REMA 1000-butikk i løpet av perioden.

 

2. Sjekk hvor mange lodd du har

Hvert R-produkt gir deg et lodd. Sjekk i Æ-appen hvor mange lodd du har.

Om laget

Uno-X Mobility er et norsk sykkellag eiet og drevet av Uno-X Norge. Dette er Norges første og eneste profflag, som de siste årene har hatt en rivende utvikling. I 2024 sykler de Tour de France for andre år på rad.

Konkurransevilkår

Slik deltar du i konkurransen: 

 • Du må være Æ-medlem. Har du ikke Æ enda: Last ned appen og opprett en bruker.
 • Kjøp en eller flere R produkter i en hvilken som helst REMA 1000-butikk i Norge i løpet av konkurranseperioden.
 • For hvert R-produkt du kjøper får du ett «lodd». For hvert lodd du har, øker sjansen for å vinne. Følg med i Æ for å se hvor mange lodd du har.
 • Multipack gjelder som ett produkt.
 • Kjøpet må registreres i Æ. Dette gjøres ved å betale for produkt(ene) ved bruk av en betalingsløsning som er godkjent i Æ-appen eller ved å skanne din personlige strekkode i kassen.

 

Hvem kan delta?

 • For å kunne delta i konkurransen må du være Æ-medlem.
 • Du må være over 18 år for å delta.
 • Ansatte i REMA 1000 Norge AS, REMA 1000 butikker eller Reitan Retail AS kan ikke delta i konkurransen.

 

Konkurranseperioden:

 • Konkurransen starter 01.04.24 og varer til og med 28.04.24. Kun produkter kjøpt i denne perioden er gyldige som «lodd» i konkurransen.

 

Trekningen:

 • REMA 1000 Norge AS vil trekke tilfeldige vinnere basert på tellende kjøp i konkurranseperioden.
 • Vinnerne av hovedpremien trekkes 5.mai.
 • Premiene leveres av REMA 1000 Norge AS, og vinnerne vil bli kontaktet på mobilnummeret som er registrert i Æ.
 • Dersom REMA 1000 Norge AS eller samarbeidspartnere av REMA Norge AS ikke lykkes med å komme i kontakt med vinnerne i løpet av en uke fra trekningsdato, vil det trekkes ny vinner. Dersom den første vinneren som ble trukket ut ikke kan kontaktes innen en uke fra trekningsdato, vil vedkommende miste sin rett til premien.

 

Alle REMA 1000 R-produkter gir deg et (1) lodd pr kjøp:

Premiene: 
Det deles ut premier til en verdi av totalt 150 000 kroner:

 • 1.plass – En uforglemmelig opplevelse for 2 personer i lagbilen til Uno-X Mobility fra Firenze til Rimini – Verdi ca 20 000 kroner.
 • 2.plass – En uforglemmelig opplevelse for 2 personer i lagbilen til Uno-X Mobility fra Firenze til Rimini – Verdi ca 20 000 kroner.
 • 3.plass – En uforglemmelig opplevelse for 2 personer i lagbilen til Uno-X Mobility fra Firenze til Rimini – Verdi ca 20 000 kroner.
 • 4.plass – En uforglemmelig opplevelse for 2 personer i lagbilen til Uno-X Mobility fra Firenze til Rimini – Verdi ca 20 000 kroner.
 • 5.plass –14.plass – Sweet Protection Memento Solbriller – Verdi 1290 kroner pr stk.
 • 15.plass til 114.plass – Bioracer team replika trøye. – Verdi – 499 kroner pr stk.
 • 115.plass – 214.plass – Drikkeflaske fra Maurten – Verdi 99 kroner pr stk.

Det trekkes fire vinnere av en skreddersydd reise til Firenze for deg og en venn for å oppleve sykkeleventyret på nært hold. Reisemål/-rute og reisens innhold forøvrig avtales med REMA 1000 Norge AS, og reisen vil gjennomføres fra 28-30.juni 2024. Totalt deles det ut 214 premier.

 

Andre vilkår

 • Nærmere informasjon om det praktiske knyttet til overlevering av premiene vil bli gitt av REMA 1000 Norge AS eller samarbeidspartner av REMA Norge AS.
 • Premien kan ikke tas ut helt eller delvis i form av kontanter, eller byttes inn i annen reise.
 • REMA 1000 Norge AS forbeholder seg retten til å flytte premien og reisen til best mulige lokasjon, dersom rittet flyttes eller etappen endres av arrangør.
 • Premiene anses som skattepliktig inntekt, men REMA 1000 Norge AS dekker skatten på gevinsten ved å utbetale et kontantbeløp til vinneren. Vinneren må oppgi premien og beløpet til skattemyndighetene (i vinnerens skattemelding), som nærmere avtalt med REMA 1000 Norge AS.
 • REMA 1000 Norge AS forbeholder seg retten til å kunne avslutte konkurransen eller til å endre vilkår uten videre varsel. Gjeldende regler og betingelser vil  finnes på denne siden.
 • Ingen person kan vinne mer enn en (1) premie.
 • Dersom arrangør ikke tillater bilen i løypa på grunn av sikkerhet, dårlig vær eller andre omstendigheter vil ikke premien innebære retten til å sitte på med følgebilen.

 

Skrivefeil og utilsiktede feil  

REMA 1000 Norge AS eller andre partnere direkte eller indirekte involvert i denne konkurransen, tar ikke ansvar for trykkfeil eller misforståelser.

 

Behandling av personopplysninger 

Deltakelse i konkurransen vil innebære behandling av dine personopplysninger. REMA 1000 Norge AS vil sikre trygg behandling i samsvar personvernerklæringen for Æ. Denne er tilgjengelig her.

Klikk her for å laste ned Æ:

Spørsmål?

Ta kontakt med Æ-kundeservice dersom du ikke ønsker å delta eller har spørsmål relatert til konkurransen.