Konkurranse | Egne merkevarer | REMA 1000
Hopp til innhold
DET LØNNER SEG Å SE ETTER R

Den store R-jakten

Bli med i den store R-jakten! Vi trekker 5 heldige vinnere blant alle med riktig svar, som får et gavekort på 10 000 kr hver hos REMA 1000.

Rundt om kring i reklamefilmen ved frokostbordet har vi gjemt ulike R-er. Det kan for eksempel være formen på en gjenstand som ser ut som en tydelig R, en R på emballasjen, eller det kan være bokstaven R som er skrevet, trykket, malt eller tegnet på noe. Så her gjelder det å følge med, spole frem og tilbake, kanskje ta et skjermbilde og zoome litt, og rett og slett være ekstra oppmerksom for å være sikker på at du har fått med deg alle.

Du skal telle alle R-er fra start til slutt i selve filmen (både stor «R» og liten «r»). Tekst, logoer og annen grafikk som er lagt oppå filmen skal ikke telle med. Dersom det oppstår rom for tolkning, er det en jury som avgjør hvilke R-lignende former som teller med og ikke. Juryen består av representanter fra TRY og REMA 1000.

Klarer du å finne samtlige, og skriver riktig svar her på denne siden, kan du vinne et gavekort på REMA 1000 til en verdi av 10 000 kr! Vi trekker 5 heldige vinnere blant alle med riktig svar. Kanskje vil du bruke det til å teste noen R-produkter? Vinner du er valget ditt, og du kan bruke gavekortet på din lokale REMA 1000.

Med andre ord: Det lønner seg å se etter R.

Send svaret ditt i skjemaet under ↓

Lurer du på fasiten fra forrige konkurranse?

Vi har trukket 5 heldige vinnere 🎉

Forrige runde av konkurransen ble vi med familien rundt middagsbordet. Denne delen av konkurransen er nå avsluttet og vi har kontaktet 5 heldige vinnere som hadde korrekt svar. Det riktige svaret var 29 R-er i forrige runde.

Du har fortsatt muligheten til å vinne gavekort i den nye konkurransen som ligger over her frem til 26. februar 👆🏼

Bilde av familien rundt R-bordet med sirkler rundt alle R i rommet.

FASITEN ER: Antall R som var gjemt i rommet: 29 STK 

Konkurranseregler

Slik deltar du i konkurransen:

For å delta i konkurransen må du sende inn hvor mange R-er du ser i denne videoen. Sammen med antall R-er, må du registrere Navn og telefonnummer. Det koster ikke noe å delta i konkurransen.

Hvem kan delta?

Du må være over 15 år for å delta. Deltakere under 15 år må ha godkjennelse fra foresatte.

Konkurranseperioden:

Konkurransen starter 13.02.2023 og varer til og med 26.02.2023. Kun svar innsendt i denne perioden er gyldige som «lodd» i konkurransen.

Trekningen:

  • REMA 1000 Norge AS vil trekke Vinnerne gjennom en tilfeldig elektronisk trekning blant alle som har sendt inn riktig svar.
  • Vinnerne trekkes i uke 9.
  • Premiene leveres av REMA 1000 Norge AS
  • Dersom REMA 1000 Norge AS ikke lykkes med å komme i kontakt med vinnerne i løpet av to uker fra trekningsdato, vil det trekkes ny vinner. Den første som ble trukket ut mister samtidig sin rett til premien.

Premiene:

Premien for å sende inn riktig svar er et gavekort fra REMA 1000 på kr 10 000,- som kan brukes i alle REMA 1000 butikker. Premiene kan ikke byttes mot et pengebeløp. Deltakeren er selv ansvarlig for nødvendig rapportering til Skatteetaten, og for evt. skattekrav som påløper.

Andre vilkår

  • Nærmere informasjon om det praktiske knyttet til overlevering av premiene vil bli gitt av REMA 1000 Norge AS
  • Ansatte i Zisson AS, TRY AS og REMA 1000 Norge AS eller REMA 1000 butikker kan ikke delta i konkurransen.
  • Premien kan ikke tas ut helt eller delvis i form av kontanter.
  • REMA 1000 Norge AS forbeholder seg retten til å kunne avslutte konkurransen eller til å endre vilkår uten videre varsel. Gjeldende regler og betingelser vil finnes på denne siden.
  • Ingen person kan vinne mer enn en (1) premie.
  • Ingen person kan sende inne mer enn ett (1) svar.

Skrivefeil og utilsiktede feil

REMA 1000 Norge AS eller andre partnere direkte eller indirekte involvert i denne konkurransen, tar ikke ansvar for trykkfeil eller misforståelser.

Behandling av personopplysninger

REMA 1000 Norge AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn i forbindelse med konkurransen.

Personopplysningene som behandles om deg er ditt navn og telefonnummer. Opplysningene vil brukes til å kontakte vinnere av konkurransen over telefon. Vi vil slette opplysningene så snart vinnere er trukket og senest innen 30 dager.

Det rettslige grunnlaget for behandlingen er vår berettigede interesse i å kontakte vinnere av konkurransen, jf. personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav f.

REMA 1000 Norge AS vil i tillegg behandle enkelte personopplysninger i tilknytning til gjennomføring av konkurransen for å ivareta våre lovpålagte forpliktelser etter kravene i markedsføringsloven og forskrift om urimelig handelspraksis.

For mer informasjon om dine rettigheter og hvordan REMA 1000 Norge AS behandler personopplysninger viser vi til REMA 1000 Norge AS personvernerklæring.

Spørsmål?

Ta kontakt med Æ-Kundeservice dersom du ikke ønsker å delta eller har spørsmål relatert til konkurransen.

GODKJENN INFORMASJONSKAPSLER

Ser du verken video eller konkurranseskjema?

Ser du verken video eller skjemaet du skal fylle inn? Da må du først godkjenne markedsføring under våre informasjonskapsler.

Dette skyldes at videoen ligger på YouTube som er et 3.partsverktøy for å vise video og ansees som en markedsføringskanal.