Middag under 100-lappen | Produkter og oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Dette er en av 1000 grunner til å velge REMA 1000.
Les mer
Rema.no Våre egne merkevarer Middag under 100-lappen
Blide av logoen til Middag under 100lappen

Middag til under 100-lappen

Middag til under 100-lappen er enkle og gode middagsforslag til under 100 kroner. I serien finner du produkter som gjør det enklere å planlegge, handle og lage en sunn og variert middag. Velg mellom helt ferdige retter eller plukk og miks ulike råvarer, grønnsaker, tilbehør og sauser.

Et godt sted å starte middagsplanleggingen

I våre butikker finner du et utvalg av produkter markert med Middag under 100-lappen. Dette er et godt startpunkt for å finne ut av hva man skal ha til middag i dag. Her er 3 gode grunner til hvorfor.

DAGENS VIKTIGSTE SPØRSMÅL

Hva skal vi ha til middag?

Dagens viktigste spørsmål, men som kan være vanskelig å svare på i en hektisk hverdag. Med middag under 100-lappen ønsker REMA 1000 å gjøre hverdagen din litt enklere, med god samvittighet.

Middagstips

Fiskegrateng med råkost

Fiskegrateng med råkost er en klassisk rett med torsk, gulrot og makaroni, perfekt som en hverdagsmiddag. Med en tilberedningstid på kun 18 minutter og en ferdigpakket råkostsalat som er klar til å nytes, blir middagen klar på en, to tre!

To produkter, en middag!

Lys lapskaus

Nyt en smakfull hverdagsmiddag med vår deilige lyse lapskaus. Denne herlige retten er fylt med saftig røkt kjøttpølse og næringsrike rotgrønnsaker, og er klar på bare ti minutter. Serves med grove rundstykker.

Gode middagstips

Bli kjent med flere av REMA 1000 sine produkter