Middag under 100-lappen | Produkter og oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no » Våre egne merkevarer » Middag under 100-lappen
Blide av logoen til Middag under 100lappen

Middag til under 100-lappen

Middag til under 100-lappen er enkle og gode middagsforslag til under 100 kroner. I serien finner du produkter som gjør det enklere å planlegge, handle og lage en sunn og variert middag. Velg mellom helt ferdige retter eller plukk og miks ulike råvarer, grønnsaker, tilbehør og sauser.

Et godt sted å starte middagsplanleggingen

I våre butikker finner du et utvalg av produkter markert med Middag under 100-lappen. Dette er et godt startpunkt for å finne ut av hva man skal ha til middag i dag. Her er 3 gode grunner til hvorfor.

DAGENS VIKTIGSTE SPØRSMÅL

Hva skal vi ha til middag?

Dagens viktigste spørsmål, men som kan være vanskelig å svare på i en hektisk hverdag. Med middag under 100-lappen ønsker REMA 1000 å gjøre hverdagen din litt enklere, med god samvittighet.

RASKT OG SUNT

Har du prøvd Panneklar?

Serien Panneklar er perfekt når du ønsker en rask og sunn middag. Tilsett en boks kokosmelk eller en hakkede tomater, varm opp og middagen er servert på 5 minutter! Passer perfekt til en eller to person. Kun hos REMA 1000.

Se flere produkter fra R-merket

Gode middagstips

Inspirert av det asiatiske kjøkken

La deg inspirere av det asiatiske kjøkken! Prøv kjøttboller av svin i sweet chili saus eller flatbiff i strimler av svin tilsatt vann, salt og marinade. Kanskje du finner din nye favoritt?

Ny ukemeny hver uke!

Ukemeny på 1-2-3

Hva er det til middag i dag? For å gjøre det litt enklere å planlegge middagen lager vi hver uke forslag på en meny for uken med de mest populære råvarene. Legg oppskriftene i handlelappen og planlegg uka i en fei!

Bli kjent med flere av REMA 1000 sine produkter