Middag under 100-lappen | Produkter og oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no » Våre egne merkevarer » Middag under 100-lappen

Middag til under 100-lappen

Middag til under 100-lappen er enkle og gode middagsløsninger for en familie på fire, til under 100 kroner. I serien finner du produkter som gjør det enklere å planlegge, handle og lage en sunn og variert middag. Velg mellom helt ferdige retter eller plukk og miks ulike råvarer, grønnsaker, tilbehør og sauser.

Topp tre produkter

Indisk kyllingsuppe

Laget på kraft av kylling, rotgrønnsaker og chili. Glutenfri.

Italienske kjøttboller

I tomatsaus.

Thaisuppe

Laget med kokosmelk, ingefær og curry paste. Glutenfri.

Dette er produktene

I middag til under 100-lappen finner du helt ferdige middager og ulike råvarer, tilbehør, sauser og grønnsaker som du kan sette sammen til din favorittmiddag. På den måten blir det enda enklere å lage en sunn, god og variert middag fra uke til uke.

Prøv middag til under 100-lappen

1. Enkelt og raskt å planlegge, handle og lage middag

2. Middag til en lav pris

3. Et stort utvalg produkter for sunne, gode og varierte middager

Ny ukemeny hver uke!

Ukemeny på 1-2-3

Hva er det til middag i dag? For å gjøre det litt enklere å planlegge middagen lager vi hver uke forslag på en meny for uken med de mest populære råvarene. Legg oppskriftene i handlelappen og planlegg uka i en fei!

8 tips: Slik sparer du tid på kjøkkenet

Enkel middag med god samvittighet

«Hva skal vi ha til middag?».
Dagens viktigste spørsmål, men som kan være vanskelig å svare på i en hektisk hverdag. Med middag under 100-lappen ønsker REMA 1000 å gjøre hverdagen din litt enklere, med god samvittighet.
Vi kan kanskje ikke hjelpe deg med klesvasken eller hente barna fra skolen, men vi kan lage enkle middagsløsninger som er raske å lage, sunne og gode. Og med lav miljøpåvirkning. Visste du at vi har kuttet over 1000 tonn plast fra egne produkter? Flere av middagsproduktene du finner i din REMA 1000-butikk har fått redusert plastemballasje, økt gjenvunnet materiale og er enkle å gjenvinne.

Bli kjent med flere av REMA 1000 sine produkter