Middag under 100-lappen | Produkter og oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Dette er en av 1000 grunner til å velge REMA 1000.
Les mer
Rema.no Våre egne merkevarer Middag under 100-lappen
Blide av logoen til Middag under 100lappen

Middag til under 100-lappen

Middag til under 100-lappen er enkle og gode middagsforslag til under 100 kroner. I serien finner du produkter som gjør det enklere å planlegge, handle og lage en sunn og variert middag. Velg mellom helt ferdige retter eller plukk og miks ulike råvarer, grønnsaker, tilbehør og sauser.

Et godt sted å starte middagsplanleggingen

I våre butikker finner du et utvalg av produkter markert med Middag under 100-lappen. Dette er et godt startpunkt for å finne ut av hva man skal ha til middag i dag. Her er 3 gode grunner til hvorfor.

DAGENS VIKTIGSTE SPØRSMÅL

Hva skal vi ha til middag?

Dagens viktigste spørsmål, men som kan være vanskelig å svare på i en hektisk hverdag. Med middag under 100-lappen ønsker REMA 1000 å gjøre hverdagen din litt enklere, med god samvittighet.

Gode middagstips

Inspirert av det asiatiske kjøkken

La deg inspirere av det asiatiske kjøkken! Prøv kjøttboller av svin i sweet chili saus eller flatbiff i strimler av svin tilsatt vann, salt og marinade. Kanskje du finner din nye favoritt?

Ny ukemeny hver uke!

Ukemeny på 1-2-3

Hva er det til middag i dag? For å gjøre det litt enklere å planlegge middagen lager vi hver uke forslag på en meny for uken med de mest populære råvarene. Legg oppskriftene i handlelappen og planlegg uka i en fei!

Bli kjent med flere av REMA 1000 sine produkter