Småbarnsliv med Lev Vel | Gjør hverdagen litt enklere | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Våre egne merkevarer Lev Vel Småbarnsliv med Lev Vel

Bli kjent med Lev Vel-familiene

Vi har blitt med fem småbarnsfamilier i ulike livssituasjoner for å se hvordan de løser hverdagens små og store utfordringer. Her kan du få et innblikk i livet til blant annet åttebarnsfamilien, alenepappaen og hverdagen med to mammaer.
Småbarnslivet kan by på både opp- og nedturer. Lev Vel ønsker å hjelpe deg med de enkle tingene, slik at du kan bruke mer tid med familien din.

Familien som valgte havet

Sandra (34) og Øyvind (36) mener at ikke alle turer trenger å være «barnevennlige» for at ungene skal ha det fint. De tror også at en forventningavklaring blant de voksne før avreise kan være nøkkelen til å unngå konflikter. Her blir du bedre kjent med familien som valgte havet.

Tidsklemma med åtte barn

Da Wenche var gravid med sitt andre barn var hun bekymret for hvordan hun skulle klare å håndtere hverdagen med to barn. Nå, drøyt ti år og syv barn senere, har hun funnet en formel som gjør at hun og mannen Per André får hverdagen med åtte barn til å gå opp. Her blir du bedre kjent med åttebarnsfamilien.

Lyst til å prøve produktene fra Lev Vel? Hent en gratis babypakke!

Hverdagen med to mammaer

Det blir færre spontane kinobesøk og hundeflokken har krympet til bare én liten tass, men Sandra (30) og Anka (29) vet at småbarnstiden er forbigående. Derfor velger de å ha fullt fokus på familielivet nå. Her blir du bedre kjent med familien med to mammaer.

En helt vanlig og annerledes familie

Med norsk mor og japansk far er ris mer populært enn brød i matpakken. Hos familien Horie har ammingen vært en felles aktivitet for mor og far, og begge har fokus på å være en like stor del i småbarnas hverdag. Her blir du kjent med familien med to kulturer, medfødt diagnose og et helt vanlig liv.

Livet som alenepappa

Kai Arne (36) er bare sammen med datteren Maren Nathalie (2) annenhver uke, men han er pappa hele tiden. Han tror at foreldre som ikke har barn på fulltid blir mer bevisste på å nyte hvert eneste minutt de har sammen med ungen sin. Her blir du bedre kjent med alenepappaen.

Dette er produktene fra Lev Vel

I Lev Vel-serien finner du alt du trenger til hverdagen med små barn. Bleier, stelleprodukter, ferdige middager og klemmeposer. 
Produktene fra Lev Vel er laget for å være snille mot huden, naturen og lommeboka. På den måten kan du være trygg på at du har tatt et godt valg når du vil gjøre hverdagen litt enklere.