

Ditt kvalitetsmerke på fisk og sjømat
GODE HAV er REMA 1000 sitt merke for våre egne fisk- og sjømatprodukter. Med produktene ønsker vi å inspirere til både hverdag-og fest, og tilby en variasjon av velsmakende, sunne og enkle fisk -og sjømatmåltider.
Råvarene fiskes og leveres til din lokale REMA 1000 butikk av engasjerte leverandører som er eksperter i sitt fagfelt. Slik kan vi tilby deg produkter av høy kvalitet til alltid lave priser.
3 gode grunner til å velge Gode Hav

1. Lav pris
Vi vet at når prisene er lave så spiser vi mer av de sunne produktene. Derfor jobber vi hele tiden for å presse prisen på fisk og sjømat, uten at det går utover kvaliteten.

2. God kvalitet
Maten må smake godt. Derfor er vi alltid på jakt etter de beste råvarene og samarbeider med de dyktigste leverandørene.

3. Enkelt å spise fisk
For å inspirere deg til å ta sunne valg, gjør vi det enkelt å spise fisk. Vi gir deg enkle middagsløsninger, ulike porsjonsstørrelser og gode fisk -og sjømatsoppskrifter.

Lokalt og kortreist
Kjente, norske leverandører, leverer produkter til Gode Hav, produsert på ulike anlegg langs norskekysten. Målet er å tilby deg produkter som er mest mulig kortreist og lokalt fisket.
Produkter som skrei og krabbe fiskes av lokale fiskere utenfor norskekysten i sesong og leveres til din REMA 1000-butikk kort tid etter.

Velg villfanget fisk
Et mer bærekraftig valgAll torsk og skrei som selges i REMA 1000 sine butikker er villfanget på en bærekraftig måte, i det nordøstlige Atlanterhavet. Mesteparten av fisket skjer i sesong, når kvaliteten er på sitt beste – mellom januar og april.

Krabbe fra Hitra
Langs Trøndelagskysten, hvor Golfstrømmen fra sør møter den kalde sjøen fra nord, er det gode levevilkår for krabbe. Krabben fiskes i sesong fra mai til oktober – når sommeren er på hell er krabben på sitt beste!
Krabben du finner hos REMA 1000 kommer fra Hitra. Det er kort vei fra fangst til butikk, noe som gir deg fersk krabbe til laveste pris.

Mindre matsvinn
Gode Hav jobber med å utvikle forpakninger tilpasset alle husstander, enten du er singel, har liten eller stor familie. På den måten kan du kjøpe akkurat det du trenger og kaste mindre.

Spis fisk flere ganger i uka
Det er mange grunner til å spise fisk. Ikke bare smaker det godt, det er også en enkel måte å få i seg mange viktige næringsstoffer, som proteiner, vitaminer (A, D og B) og mineraler (som jod, jern og selen). Helsedirektoratet anbefaler at du spiser fisk til middag to til tre ganger i uken.
Fisk og sjømat kan tilberedes på mange måter, og egner seg godt til både grilling, steking og ovnsbaking.