Rema.no » Våre egne merkevarer » FISKERIET

Ditt kvalitetsmerke på fisk og sjømat

FISKERIET er REMA 1000s egen serie med fisk og sjømat av høy kvalitet til en lav pris. Her finner du både naturelle produkter, fryste alternativer, sesongens råvarer og ferdige middager.
Produktene fiskes og leveres til din REMA 1000-butikk av engasjerte leverandører som er eksperter i sitt fagfelt. Slik kan vi tilby deg gode produkter til en lav pris.

REMA 1000-ansatt holder en pakke laksefilet

Se produktene fra FISKERIET

Med gode produkter og ferdige middager fra FISKERIET, blir det enda enklere for deg å lykkes med matlagingen – og spise mer fisk og sjømat.
I serien finner du produkter som laks, torsk, ørret, fiskekaker, skalldyr, pålegg og ferdig middag.

Lokalt og kortreist

Kjente, norske leverandører, som SalMar, Lerøy, HitraMat og Insula leverer produkter til FISKERIET, produsert på ulike anlegg langs norskekysten. Målet er å tilby deg produkter som er mest mulig kortreist og fisket lokalt.
Produkter som skrei og krabbe fiskes av lokale fiskere utenfor norskekysten i sesong og leveres til din REMA 1000-butikk kort tid etter.

All laks, ørret og krabbe du kjøper fra FISKERIET er fisket og bearbeidet i Norge, av produsenter og fiskere med lang erfaring og kunnskap om fisk og sjømat.

3 gode grunner til å velge FISKERIET

1. Lav pris

Når prisene er lave spiser vi mer av de sunne varene. Derfor jobber vi for lavere priser på fisk og sjømat, uten at det går på bekostning av kvaliteten.

2. God kvalitet

Maten må smake godt. Derfor er vi alltid på jakt etter de beste råvarene og de beste produsentene.

3. Enkelt å spise fisk

For å inspirere deg til å ta sunne valg i butikken, fokuserer vi på enkle middagsløsninger, ulike porsjonsstørrelser og smart emballasje.

Velg villfanget fisk

All torsk og skrei som selges i REMA 1000 sine butikker er villfanget på en bærekraftig måte, i det nordøstlige Atlanterhavet. Mesteparten av fisket skjer i sesong, når kvaliteten er på sitt beste – mellom februar og april.
Skrei selges ferskt i våre butikker i denne perioden. Store deler av torsken du finner hos REMA 1000 er også fanget i denne perioden, og deretter fryst og tint på optimal måte, slik at våre kunder får tilgang til god torsk hele året.

Krabbe fra Hitra 🦀

Langs Trøndelagskysten, hvor Golfstrømmen fra sør møter den kalde sjøen fra nord, er det gode levevilkår for krabbe. Krabben fiskes i sesong fra mai til oktober – når sommeren er på hell er krabben på sitt beste!
Krabben du finner hos REMA 1000 kommer fra Hitra og leveres av HitraMat. Det er kort vei fra fangst til butikk, noe som gir deg fersk krabbe til laveste pris.

Mindre matsvinn

FISKERIET jobber med å utvikle forpakninger tilpasset alle husstander, enten du er singel, har liten eller stor familie. På den måten kan du kjøpe akkurat det du trenger og kaste mindre.
I tillegg samarbeider vi med holdbarhetsindikatoren Keep-it, som følger produktets temperatur helt fra pakking på fabrikken og hjem til deg. Dermed kan den vise produktets faktiske holdbarhet og hjelpe deg med å unngå matsvinn hjemme.
I dag finner du åtte FISKERIET-produkter merket med Keep-it.

grillet laks med mangosalat

Spis fisk flere ganger i uka

Fisk og sjømat kan tilberedes på mange måter, og egner seg godt til både grilling, steking og ovnsbaking. Prøv grillspyd med scampi, ovnsbakt torsk med ertepure og bacon eller pasta med laks neste gang.
Det er mange grunner til å spise fisk. Ikke minst smaker det godt, det er også en enkel måte å få i seg mange viktige næringsstoffer, som proteiner, vitaminer (A, D og B) og mineraler (som jod, jern og selen).

Bil kjent med flere REMA 1000-produkter