Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Stangekylling

Den beste kvaliteten på kyllingkjøtt er det Stange som har! Naturlig fôr, god tid og nok plass til å bruse med fjærene gir kylling av ypperste klasse. Nå finner du hel landkylling, kyllinglår og kyllingbryst fra Stange i fryse- eller kjøledisker hos REMA 1000 over hele landet.

Stangekylling™ er alet opp av bønder med strenge krav til kvalitetssikring. Kyllingene får kun naturlig fôr basert på hvete, havre og mais. Det er også det som gjør dem så smakfulle.

Stangekyllingene er frigående, de har god plass og får dermed utviklet muskulaturen – enda en grunn til at de smaker så godt.

 

Slik varmebehandler du Stangekylling

Posjert
Kok uten å koke. Bruk helst kraft og masse smør!
Husk at temperaturen i kjøttet fortsetter å stige etter at det kommer ut av kokevannet.

Grillet

Skjær brystet i 1 cm tykke skiver, tre skivene på et spyd og grill over ikke alt for tøff varme.

Stekt

Kutt kjøttet i grove terninger og wok raskt i varm panne.

Ovnsbakt

Stek kjøttet på 120 grader i ovn til steketermometeret viser 60 grader. Husk at kjøttet skal hvile 5-10 minutter før du skjærer det opp.

Flere oppskrifter med kylling, finner du her