Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Smart turmat

Få mer tid til tur - og bruk mindre tid til forberedelse med smarte løsninger til laveste pris.

Ut på tur med suppe i termosen og pinnebrød over åpen flamme. Med ferdiglagde løsninger er det enkelt å komme seg ut døren. Våre ferdiglagde supper trenger kun å varmes opp, før de helles over i termosen. Suppene er baser som gjerne kan tilsettes flere råvarer, se oppskriftsforslagene til under hundrelappen nederst i saken.

Suppeposer på en liter, spicy søtpotet, fiskesuppe, thaisuppe og indisk kyllingsuppe til kr. 49,-, blomkålsuppe til kr. 39,-.

Enkle gryter til stormkjøkkenet

Med enkle gryter i ryggsekken kan det lages deilige måltider under åpen himmel, egner seg godt på hytteturer når man ikke har med seg fult kjøkkenutstyr, men ønsker å nyte deilige måltider.

Grytene tikka masala og stroganoff tilsettes enkelt råvarer og blir et komplett måltid. Kr. 49,- pr. stk.

Finn inspirasjon til tilbehør:

Fra deig til pinne

Skal du lage pinnebrød er det lov til å ta noen snarveier. Skjær en rull med ferdig pizzadeig i mindre stykker og snurr de rundt en egensanket pinne.

Med fersk pizzabunn til kr. 20,- lager man enkelt pinnebrød til å grille over bålet.

Ønsker man ikke å bruke åpen flamme kan man også ta med seg ferdiglagde, grove pizzasnurrer som tiner i løpet av turen og er klare til måltidet.

Grove pizzasnurrer tas rett ut av fryseren og tiner i tursekken.

Del artikkel