Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Slik løser du matpakkedilemmaet

Smarte løsninger gjør det raskt og enkelt å lage fristende matpakker med god næring.

 

Spennende ingredienser er hemmeligheten bak å få hjem en tom matboks, men det kan være tidkrevende for mange å være kreative på hektiske morgener. REMA 1000 gjør det enkelt for deg og lanserer flere matpakkenyheter som er fulle av næring og som kan legges rett i matpakken på morgenkvisten.

Mettende drikkeyoghurt

I serien finner du drikkeyoghurt i to smaker, papaya og pasjonsfrukt, og jordbær. Produktene kommer i en smart størrelse som passer perfekt i matpakka, og er enkel å åpne for små barnehender.

Grove brødprodukter

Som hovedgjest til lunsjen finner du nå to smarte brødprodukter i frysedisken, ferdig tilberedt og klare til å legges i matpakka. Grove müslibriks med 12% brunost og grove pizzasnurrer tiner raskt i god tid til matpakken skal fortæres. Produktene har et høyt innhold av fiber og lavere saltinnhold enn tilsvarende alternativer. I tillegg er de knallgode!

Morsom ost

Ost inneholder mye protein og er mettende for små mager. Bytter du ut svette osteskiver med morsomme ostesticks som kan rives, blir dette et spennende tilskudd til matpakka. Kjapt og enkelt for den lille å få i seg en ekstra proteinbit i løpet av skoledagen!

 

Med enkle grep blir matpakken fargerik, sunn og fristende. Kutt opp gulrot i staver og oppbevar de i en skål med kaldt vann før de legges i matboksen dagen derpå. Små, friske cherrytomater er fulle av vitaminer og gir ekstra liv til matpakka.

Se flere matpakke- og frokosttips her.

Del artikkel