Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

REMA 1000 og Sørlandschips lanserer naturlig potetchips uten smaksforsterkere

Bondens Beste er laget av friske og gode poteter rett fra bondens gård.

-Sammen med Sørlandschips har vi utviklet en unik serie naturlig potetchips uten smaksforsterkere. Produktene er utviklet eksklusivt for REMA 1000-kundene, sier Camilla Wille, kategorisjef i REMA 1000.

Bondens Beste kommer i smakene Mexican, Paprika og Himalaya Salt. I tillegg er det utviklet en økologisk rotfruktchips av rødbete, gulrot, pastinakk og potet. Produktserien inneholder også to økologiske dipmixer i smakene paprika og mexican.

-Bondens Beste er ekte kvalitetsprodukter der råvaren er helten. Potetene er dyrket av flinke bønder, stekt på vår spesielle måte i solsikkeolje og krydret med nøye utvalgte krydder. Bondens Beste er enkelt og veldig, veldig godt, sier Mikkel Haugstveit, kategorisjef i Sørlandschips.

Potetchipsen er tilgjengelig i alle REMA 1000-butikker fra 28.mars. Dipmixer og rotfruktchips vil være å finne i butikkene fra 10.april.

 

Del artikkel