Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Opptak til Talent er i gang

Har du et ønske om å drive og lede din egen bedrift? Da anbefaler vi deg å søke REMA 1000 sitt Talentprogram.

Talentprogrammet er REMA 1000 sin egen Kjøpmannsskole. Programmet går over ett skoleår og undervisningen foregår på vårt Kultur- og treningssenter LadeVollen på Oppdal, med oppstart i august. Talentprogrammet består av 10 samlinger og utdannelsen består av opplæring i fagene ledelse, økonomi, praktisk butikkdrift og salg og gjennomføring. Kursholdere er noen av Norges beste Kjøpmenn som virkelig vet hvordan motivasjon og kunnskap skal brukes, for å kunne innfri mer enn kunden forventer.

I tillegg til å være en arena for læring, er REMA-skolens Talentprogram en sosial møteplass for våre fremtidige Kjøpmenn, og en viktig arena for formidling av REMA 1000 sin kultur og filosofi.

Opptakskrav

  • Gjennomført REMA-skolens kurs “Vår Kultur” og trening.rema.no
  • Minimum 2 år som NK eller avdelingsleder med definert bestillings-, svinn- og resultatansvar for et område i butikken
  • Høyere utdannelse innen økonomi, salg, markedsføring og ledelse er en fordel, men ikke et krav

Talenter rekrutteres i all hovedsak internt i REMA 1000. Likevel vil eksterne søkere med tilsvarende erfaring fra andre dagligvarekjeder og et sterkt ønske om å bli Kjøpmann i REMA 1000 bli vurdert.

Søknadsfrist på Talentprogrammet er 1.mars 2018. 

Søk Talent her

Del artikkel