Ønsker du å drive egen butikk?

REMA 1000 søker Talenter til Talentprogrammet 2018.

Talentprogrammet er REMA 1000 sin egen Kjøpmannsskole. Programmet går over ett skoleår og undervisningen foregår på vårt Kultur- og Treningssenter, LadeVollen på Oppdal, med oppstart i august.

Undervisningen i Talentprogrammet foregår på idylliske Ladevollen i Oppdal.

Talentprogrammet består av 10 samlinger og utdannelsen gir opplæring i fagene Ledelse, Økonomi, Praktisk butikkdrift og Salg og gjennomføring. Kursholdere for Talentprogrammet er fagdirektører i REMA 1000, et utvalg av REMA 1000 sine aller dyktigste Kjøpmenn, samt REMA-skolens egne kursholdere.

I tillegg til å være en arena for læring, er REMA-skolens Talentprogram en sosial møteplass for våre fremtidige Kjøpmenn og en viktig arena for formidling av REMA 1000 sin kultur og filosofi.

Dette er utdanningen for deg som ønsker å drive egen butikk. Som Kjøpmann i REMA 1000 eier og driver du din egen lokale virksomhet, med stor grad av frihet og handlingsrom innenfor et velfungerende franchisesystem. Kjøpmannsrollen er en spennende og selvstendig lederstilling med varierte arbeidsoppgaver – og enorme muligheter.

Er du glad i mennesker og har sans for detaljer, er dette utdanningen for deg!

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Gjennomført REMA-skolens kurs “Vår Kultur” og anbefalte treningsløp på trening.rema.no
  • Minimum 2 år som NK eller avdelingsleder, med definert bestillings-, svinn- og resultatansvar for et område i butikken
  • Høyere utdannelse som økonomi, salg, markedsføring og ledelse er en fordel, men ikke et krav

Talenter rekrutteres i all hovedsak internt i REMA 1000. Likevel vil eksterne søkere med tilsvarende erfaring fra andre dagligvarekjeder og et sterkt ønske om å bli Kjøpmann i REMA 1000 bli vurdert.

REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til laveste pris, solgt og produsert på en ansvarlig måte. Ved å ha hyggelige og dyktige mennesker med riktige holdninger og fokus på å jobbe med de rette tingene, har REMA 1000 lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for sine kjøpmenn og for bedriften – men også for kundene.

Vi ser frem til å motta din søknad og CV.
Søknadsfrist er 1. mars 2018.

Kontaktpersoner:

Eivind Hilling

eivind.hilling@rema.no

Remy Andre Johansen

remy.andre.johansen@rema.no

Se alle ledige stillinger.

 

Del artikkel