Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Nå gir Æ deg personlig priskutt

Som et personlig verktøy som skal hjelpe deg å spare penger, ønsker Æ også å sende deg personlig priskutt som Æ tror er relevante for deg.

I REMA 1000 har vi siden 1979 jobbet hardt hver eneste dag for å kunne gi deg som kunde de laveste prisene på det norske dagligvaremarkedet. I fjor lanserte vi Æ som hjelper deg å spare penger på de varene som monner mest for deg, og nå ønsker Æ å gi deg flere personlige priskutt!

Alt du trenger å gjøre for å motta dette, er å godkjenne at «REMA 1000 kan sende deg personlig priskutt og markedsføring basert på din handlehistorikk». Når et personlig priskutt blir lagt inn til deg, vil all informasjon være synlig under «For deg» i appen. Og dersom du tillater pushvarsler fra Æ, vil også dette bli sendt ut. Ditt personlige priskutt vil trekkes automatisk ifra sluttsummen på kassalappen når Æ blir registrert i kassa.

 

 

Slik gir du samtykke til personlig priskutt og markedsføring

  1. Gå inn i Profil i Æ
  2. Klikk på «Hjelp og brukerstøtte», deretter «Vilkår og personvern»
  3. Sørg for at «REMA 1000 kan sende meg personlige priskutt og markedsføring basert på min handlehistorikk» er «Godkjent». Dersom dette ikke er godkjent kan du enkelt endre det ved å klikke deg inn og huke av øverst i høyre hjørne.
  4. Du vil motta personlig priskutt når Æ finner noe som kan være interessant for deg.
Del artikkel
Dra ned i kalender