Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Mindre matsvinn på Norway Cup

REMA 1000 samarbeider med Too Good To Go og Matvett under årets Norway Cup. Målet er å redusere matsvinn på REMA 1000 Matland samt øke bevisstheten rundt kasting av mat.

Som generalsponsor for Norway Cup har REMA 1000 et særlig ansvar for å servere sunn og god mat til spillere og besøkende på Ekebergsletta. På REMA 1000 Matland serveres det blant annet Hubbard-kylling, mat fra Fiskeriet og egne merkevarer fra REMA 1000. For å redusere matsvinn vil overskuddsmat legges ut i appen “To Good To Go”. På denne måte kan miljøbevisste forbrukere redde mat fra å bli kastet. Initiativet er et samarbeid mellom REMA 1000,  Too Good To Go og Matvett.

-REMA 1000 skal være en pådriver i kampen mot matsvinn og vi har satt oss som mål å redusere maten som kastes i egen virksomhet med 50 prosent i god tid før 2030. Under Norway Cup serverer vi som generalsponsor mat til over 10 000 besøkende i REMA 1000 Matland, og ved å samarbeide med To Good To Go sikrer vi at mat som eventuelt blir til overs kan reddes fremfor å kastes, sier Kaia Østbye Andresen, sjef for samfunnsansvar og miljø i REMA 1000.

Norway Cup er verdens største fotballturnering for barn og unge. I år fylles Ekebergsletta med 30.000 spillere fra hele verden og til sammen kommer det ca. 80.000 besøkende innom sletta hver dag. Les mer om vårt samarbeid med Norway Cup.

I tillegg til at overskuddsmat legges ut i appen er Too Good To Go og Matvett tilstede i REMA 1000 Matland for å lære spillere og publikum mer om matsvinn. På standen kan man få gode tips, komme med egne forslag til hva man kan gjøre for å kaste mindre og delta i matsvinnrelaterte konkurranser.

-Det er viktig å samarbeide om å nå ut til barn og unge med kunnskap om hvordan de best tar vare på maten og Norway Cup er en fin arena for dette, sier Anne Marie Schrøder i Matvett.

Les mer om hva REMA 1000 gjør for å redusere matsvinn.

 

 

 

Del artikkel