Meieriet – norske meieriprodukter til bare lave priser

Nå finner du en helt ny hverdagsserie for osteelskere i våre butikkhyller! Meieriet - godt fra gården, laget av norsk melk.

Ost har vært en følgesvenn for nordmenn i alle år, enten om du liker den på brødskiva, i middagsform eller rett i hånda som den er. Vi mener at du skal kunne nyte gode oster akkurat når det passer deg, og lanserer nå en ny serie med hverdagsost. Alle ostene får du til bare lave priser, selvsagt.

I serien finner du hele biter, revet og skivet varianter. Rett rundt hjørnet kommer også kvarg og smøreost i serien. Det betyr at du kan kose deg med ost fra morgen til kveld, både til frokost, i matpakka og i middag. Alle produktene har vi smaksprøvd nøye for å gi deg smakfulle produkter av høy kvalitet. Serien er laget med ekte, norsk melk.

Meieriet – laget i Alvdal av melk fra norske kyr

Meieriet fyldig gouda

I skiver og hel bit får våre kunder fyldig, norskprodusert Gouda til laveste pris. En pakke med 150 gram skivet gouda har en fast lav pris til kr. 25.

Tips! Gouda passer til ostebordet, salater, snacks, dessertost og til gratinering med sine gode smelteegenskaper. Og ikke minst som pålegg.

Gouda er for deg som liker mer smaksrik ost. Skivet Gouda er klar for brødskiva, og Gouda hel bit er for storfamilier eller deg som er ekstra glad i ost. Begge kommer i enkel lukke og åpne-forpakning.

Meieriet luftig gulost

Gulost er en følgesvenn i kjøleskapet og nå blir matpakken god og mettende med 150 gram skivet gulost til fast, lav pris til kr. 25. Luftig gulost kommer også i hel bit 450 gram.

Tips! Ost på matpakken er en god kilde til proteiner. Skjær tykke skiver på skiva, i lompe, eller bare spis som det er.

Gulost passer enhver gane. Skivet gulost til rask hverdagsbruk, og Gulost helbit passer for storfamilier eller deg som er ekstra glad i ost. Begge kommer i enkel åpne og lukke-forpakning.

Meieriet revet ost til matlaging

Revet ost er perfekt til taco, pizza og lasagne. Med revet 3 oster og revet mozzarella til kr. 29- pr. pakke á 180 gram er middagen klar på et blunk. Begge ostene smelter lett og egner seg godt til gratinering.

Revet ost smelter raskt og er perfekt i retter som taco, pizza og gratinering. Kommer i Mozzarella og 3 oster, bestående av gulost, emmentaler og cheddar.

Revet 3 oster balanserer smakene gulost, emmentaler og cheddar. Hva med å lage ostehorn til helgefrokosten? Da passer revet ost perfekt for en kjapp og god frokost!

Meieriet Kvarg – god alene, perfekt i smoothie

Kvarg laget i Lillehammer med melk fra norske kyr kommer i tre smaker, alle kan spises som de er, brukes som et smaksrikt proteintilskudd i smoothie eller blandes med havregryn eller müsli. Kvarg kommer i pakninger på 150 gram. Et perfekt proteintilskudd til raske og gode måltider.

I serien Meieriet – godt fra gården finner våre kunder blåbær kvarg, jordbær kvarg og mango kvarg.

Kvarg blir å finne i butikk før sommeren.

Meieriet Kremost – til skiva, tapas og ostekake

Meieriet kremost kommer i to smaker, naturell, og chili og tomat. Begge kan spises som de er, eller nytes under pålegg som en erstatning for smør eller majones. Kremost naturell er også perfekt til ostekake og deilig cupcake frosting, eller til tradisjonelle lakseruller.

Kremost blir å finne i butikk før sommeren.

Kremostinspirasjon? Prøv noen av de deilige oppskriftene under:

Del artikkel