Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Mack og REMA 1000 enige om avtale

Mack og REMA 1000 er enige om en avtale som sikrer at REMA 1000s kunder i Nord-Norge fortsatt vil finne Mack i sine butikker i Nord-Norge.

– Dette er en viktig seier for Mack og for forbrukerne i Nord-Norge som med tydelighet har sagt at de ønsker Mack hos REMA 1000, sier administrerende direktør i Mack, Harald Bredrup.

Den nye avtalen innebærer at øl fra Mack fortsatt vil selges i REMA 1000 sine butikker i de tre nordligste fylkene.

– Gjennom denne avtalen befester vi vår posisjon som et sterkt regionalt bryggeri, også i REMA 1000. Nå vil jeg bare oppfordre forbrukerne i landsdelen til å støtte opp under sitt favoritt-øl neste gang de handler hos REMA 1000, fortsetter Bredrup i Mack.

Administrerende direktør for REMA Kategori og innkjøp, Lars Kristian Lindberg var i dag i Tromsø for å markere avtalen.

– Dette er en gledens dag for våre kunder, Mack og REMA 1000. Vårt utgangspunkt har vært at vi fortsatt ønsker å tilby våre kunder i Nord-Norge produkter fra Mack. Våre kjøpmenn i Nord-Norge ønsker Mack velkommen som en sterk leverandør. Vi er svært glade for at vi i dag kan markere at vi har landet en avtale som sikrer kundene våre sitt favoritt-øl i våre butikker i Nord, sier Lindberg. Han bekrefter at engasjementet i Nord-Norge for at kundene skal få kjøpe sitt favoritt-øl har gjort inntrykk.

– Engasjementet som vi har sett de siste månedene viser med tydelighet at Mack har en sterk posisjon i Nord-Norge. Nå håper vi at nordlendingene viser det samme engasjementet og handler Mack når de besøker sin lokale REMA 1000-butikk neste gang, avslutter Lindberg.

Del artikkel