Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
1732 oppskrifter

I Middagsplanleggeren finner du en rekke smakfulle retter med en mengde ulike råvarer. Velg oppskriftene du synes ser mest fristende ut.

Registerer deg som bruker her
icon_middagsplanleggeren-2

Last ned Middagsplanleggeren™ via App Store eller bruk rema.no som webapp på PC, nettbrett og smarttelefon.

Se hvor enkelt det er å bruke Middagsplanleggeren!

Aldri glem noe

Middagsplanleggeren lager en komplett handleliste slik at du får kontroll på innkjøpet.

Spar tid

Ved å bruke Middagsplanleggeren slipper du å bruke tid på spørsmålet – hva skal vi ha til middag i dag?

Spar penger

Ved å planlegge flere middager om gangen blir innkjøpene mer rasjonelle; totalprisen blir lavere og du kaster mindre.

Mange oppskrifter

I Middagsplanleggeren finner du en rekke smakfulle retter med en mengde ulike råvarer. Velg oppskriftene du synes ser mest fristende ut.

Hele familien kan bidra

Ved å logge dere inn på samme konto kan dere dele planleggingsverktøy og handlelapp.

Tilpasset din husholdning

Mengde endres når du endrer antall personer, slik at du ikke handler for mye.

Enkelt

Du velger oppskriftene enkelt ved å «dra-og-slippe» dem ned i kalenderen og planlegge hele uken.

Lag en handlelapp

Kryss av matvarene etterhvert som de legges i handlevognen. Du kan også legge til enkeltprodukter eller krysse vekk varer du allerede har hjemme.

Få kontroll på innkjøp i butikken og handle effektivt.

1

Planlegg

Planlegg en hel uke med smakfulle retter ved hjelp av kalenderen. Middagsplanleggeren lager en komplett handleliste som forenkler innkjøpene.

2

Lær mer

Få relevante basiskunnskaper og lær de mest grunnleggende teknikkene under menypunktet ”Lær mer”.

3

Følg oppskriften

Framgangsmåten forklares trinn for trinn slik at du skal lykkes med middagen. Ofte får du i tillegg serveringsforslag som bidrar til å løfte rettene enda mer.

Følg oppskriftene trinn for trinn og du vil lykkes med middagen hver dag.

icon_middagsplanleggeren-2

Last ned Middagsplanleggeren™ via App Store eller bruk rema.no som webapp på PC, nettbrett og smarttelefon.

Registrer deg

Opprett en konto. Denne kontoen kan du bruke på pc, nettbrett og smarttelefon. Hele familien kan bruke samme konto, slik at dere kan samarbeide om middagene.


Retningslinjer for personvernTjenesten Middagsplanleggeren kontrolleres av REMA 1000 Norge AS (REMA 1000).

Ingen personopplysninger om brukere av Middagsplanleggeren blir lagret med mindre slike opplysninger oppgis av brukeren selv og det er klart informert om at opplysningene vil bli lagret. Middagsplanleggeren kan brukes uten å oppgi noen opplysninger til REMA 1000.

Dersom brukeren velger å registrere seg som bruker av Middagsplanleggeren, vil den oppgitte e-postadressen og det valgte brukernavnet bli lagret av REMA 1000. I tillegg vil det lagres informasjon om hvilke middager den aktuelle brukeren har planlagt, inkludert valgte retter og antall personer de ulike rettene er planlagt for. Informasjonen er kun tilgjengelig for REMA 1000 eller for aktører som drifter tjenesten Middagsplanleggeren etter oppdrag fra REMA 1000. REMA 1000 lagrer ingen personopplysninger om den som står bak den enkelte registrerte brukerkonto.

Mobilversjonene av Middagsplanleggeren kan hente brukerens nåværende posisjon, dersom brukeren uttrykkelig samtykker til dette. Informasjon om nåværende posisjon brukes kun lokalt på brukerens mobil, og blir ikke sendt til eller lagret av REMA 1000.

All informasjon knyttet til en brukerkonto slettes automatisk så snart en bruker avregistrerer sin konto. REMA 1000 lagrer altså ingen informasjon om brukerkontoer som er avsluttet.

Dersom du har spørsmål knyttet til hvordan brukerdata behandles, kan du kontakte REMA 1000 Norge AS:  rema1000@socialboards.no.

Slik beregner vi prisen på Under hundrelappen-oppskrifteneMiddagsrettene er basert på en familie på fire – to voksne og to barn (7-10 år).

Dersom man velger de dyreste alternativene innenfor flere av PLUKK & MIKS-kategoriene, vil totalsummen kunne overstige 100 kroner. Mengden i middagsrettene er basert på en familie på fire, to voksne og to barn (under 10 år). Totalprisen for hver rett er rundet opp til nærmeste hele krone. Ved bruk av varer i løsvekt, og som i oppskriften er oppgitt med et antall– f.eks. 2 løk, er prisen oppgitt ut fra en gjennomsnittsvekt per stykk ganget med antallet.
Der hvor hele pakninger ikke er brukt i oppskriften er pris for anbefalt forbruksmengde av disse produktene inkludert i den totale middagsprisen. Produkter fra «Kjøkkenskapet Basis» er ikke inkludert i den totale middagsprisen. Dette er produkter mange har i kjøkkenskapet, som kan brukes flere ganger og har lang holdbarhet.
Tilberedningstid kan variere med ovnstype. Vi tar forbehold om trykkfeil og at enkelte varer kan være utsolgt i din lokale REMA 1000-butikk.
Dra ned i kalender