Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.
Rema.no Lær mer Torskeloin

Torskeloin

Torsken er levert av stolte fiskere og filetert og pakket i Stamsund, midt i Lofoten. Torskeloinen, som gjerne kalles torskens indrefilet, er skinn- og benfri – og delikat vakuumpakket.

Fem måter å tilberede torsk på

Pannestekt

Pannestek i litt solsikkeolje på middels høy varme i 6-7 minutter. Når fisken begynner å bli hvit tvers igjennom, tilsett smør og krydre fisken med salt og pepper. Snu torsken og stek videre i ca. 3 minutter på den andre siden.

Posjert

Posjert i saltet vann eller i steamovn på 70°C i 10-12 minutter.

Ovnsbakt

Bakt i ovn på 150°C varmluft i 12-15 minutter med sitronzest og hakket persille.

Confitert

Ovnsbakt i solsikkeolje med litt salt og grovkvernet pepper på 120°C. Varmluft i 20-25 minutter.

Syltet

Legg skiver i 1-2-3-krydderlake: Kok opp 1 del eddik, 2 deler sukker og 3 deler vann. Tilsett 1 løk i skiver og 1 ts korianderfrø. Avkjøles og oppbevares i kjøleskap. Passer godt i salater, f.eks som en fin erstatning for hermetisk tunfisk.