Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.
Rema.no Lær mer Smoothie

Smoothie

Smoothie gir energi, godt humør og er en sunn start på dagen!

De fleste av oss vet at en smoothie gir et skikkelig vitaminboost, men i tillegg hjelper den også til med å opprettholde forbrenningen. For eksempel kan en smoothie til frokost starte metabolismen med rakettfart, og samtidig sørge for at blodsukkeret holder seg stabilt helt frem til lunsj. Det sunne alternativet hjelper også til å stille søtsuget samtidig som metthetsfølelsen øker.

TIPS: Fiberet juicen ofte kvitter seg med, er det som gir flott metthetsfølelsen og langsom blodsukkerstigningen.

Smoothie som første måltid

La drikken bli din aller beste frokostvenn! For de som får kranglete mage av dagens første måltid, så er smoothies et supert alternativ. Ingrediensene er allerede «ferdigtygde» slik at magen lett kan fordøye dem, og vips så har du fått i deg dagen viktigste måltid – gjerne på farten, uten at du føler deg tung, kvalm eller for mett.

TIPS: Bruk havregryn og spinat som ingredienser. Da øker du både næringsinnholdet og fyller på med en av verdens sunneste grønnsaker – uten at det forandrer smaken.

Her får du oppskriften på 4 deilige smoothier som gir deg det overskuddet du trenger.