Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Rema.no Lær mer Slik lykkes du med pizza

Slik lykkes du med pizza

Pizza er en fantastisk rett! Den består av noen få grunnelementer – bunn, saus, topping og ost, som kan varieres slik at du får nærmest uendelig mange kombinasjoner.

Det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan bruke som topping på en pizza. Enten det er rester etter gårsdagens middag eller råvarer fra øverste hylle – på pizzaen smaker det aller meste godt.

REMA 1000 - pizza1. Less is more. Ikke ha for mye – eller for mange ingredienser – på pizzaen. Det er viktig at smaken av alle ingrediensene kan gjenkjennes, ikke minst bunnen, sausen og osten.

2. Bruk helst pizzastein eller pizzastål. Husk å forvarme ovnen med steinen i, før pizzabakingen starter.

3. Bruk minst mulig topping (inkludert ost og saus) i midten av en rund pizza. Slik unngår du at pizzaen blir for våt, og at tuppen på pizzastykkene henger ned når du skal spise dem. Det er også viktig med en ca. 2 cm sausfri-sone rundt kanten av pizzaen.

4. De fleste pizzaer bør bakes på ovnens makstemperatur, gjerne 500 °C hvis mulig.

5. Ha det gøy når du baker pizza! Ikke vær redd for å prøve nye varianter.

La deg inspirere!



Ønsker du vann i munnen og mer inspirasjon til pizzaen – kan du klikke deg inn her for enda flere oppskrifter.

Dra ned i kalender