Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Jakten på det beste

Kolonihagen startet allerede for tolv år siden med hjemkjøring av økologiske matkasser. Det gjør de fortsatt, men i dag driver de også en restaurant på Frogner og et bakeri med bakeriutsalg på Lilleborg i Oslo. I tillegg brygger de sitt eget økologiske øl via Færder Mikrobryggeri.

God smak med god samvittighet

Når du velger Kolonihagens produkter kan du være helt trygg på at disse ikke bare er kompromissløse på smak og kvalitet. Du kan også være trygg på at de er produsert i tråd med naturen på en bærekraftig og etisk måte – med stort fokus på dyrevelferd.

Kolonihagen finner du hos REMA 1000

Sammen med Kolonihagen har vi lansert en serie med iskrem, kaffe, rundstykker, syltetøy, juice, ost og brødblandinger i samtlige REMA 1000-butikker over hele landet. I tillegg kan du finne Kolonihagens egg, salami og pølser i utvalgte butikker. Dette er bare begynnelsen på reisen og Kolonihagen utvikler stadig nye kvalitetsprodukter som blir å se i butikkene våre fremover.. Følg med i din lokale REMA 1000.

Det finnes ingen snarvei til god is

God iskrem handler først og fremst om gode råvarer. Derfor er Kolonihagens iskremer laget på økologisk melk fra jerseykuer. Denne urferasen gir litt mindre melk, men den er til gjengjeld ekstra rik på smak og proteiner. I tillegg benyttes bare økologiske egg og naturlige ingredienser av høy kvalitet, noe som kjennes på smaken. Og best av alt, du kan få en boks av denne iskremen for bare 49 kroner. Heldigvis har de aller fleste en REMA 1000 i nærheten.

Økologisk iskrem fra Kolonihagen

Vaniljeis med vanilje fra Madagaskar

Vaniljeis med vanilje fra Madagaskar

En iskremserie er ikke fullverdig uten en skikkelig god vaniljeis. Vi har kun brukt ekte vanilje, noe som har gjort at vi kan tilsette litt mindre sukker på grunn av dens naturlige sødme.

Sjokoladeis med knuste kaffebønner og chili

Sjokoladeis med knuste kaffebønner og chili

Dette er noe for alle sjokoladeelskere der ute – en iskrem med rik sjokoladesmak, sprø kaffebønner og et hint av chili.

Pistasjis med biter av karamelliserte mandler

Pistasjis med biter av karamelliserte mandler

Vår pistasjis har en litt lysere grønnfarge enn det du kanskje er vant til, men smaker til gjengjeld kanskje enda bedre. Mens vanlig iskremproduksjon bruker fargestoffer fra kobber for å få sin grønnfarge har vi nemlig brukt spinat.

Jordbæris med hint av Balsamicoeddik og basilikum

Jordbæris med hint av Balsamicoeddik og basilikum

Et kjent kokketriks er å dyppe jordbær i balsamico og basilikum for å fremheve jordbærsmaken. Det samme trikset har vi brukt i denne iskremen. Du vil ikke kjenne smaken av balsamico eller basilikum – kun en naturlig god og tydelig jordbærsmak.