Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Kolonihagen

Kolonihagen startet allerede for tolv år siden med hjemkjøring av økologiske matkasser. Det gjør de fortsatt, men i dag driver de også en restaurant på Frogner og et bakeri med bakeriutsalg på Lilleborg i Oslo. Og de har si eget økologiske øl som de brygger på Færder Mikrobryggeri.

God smak med god samvittighet – til alle!
Når du velger Kolonihagens produkter, kan du være helt trygg på at alle disse ikke bare er kompromissløse på smak og kvalitet. Du kan også være trygg på at de er produsert i tråd med naturen på en bærekraftig og etisk måte – selvsagt med stort fokus på dyrevelferd.

Se etter produktene!
I første omgang har vi sammen med Kolonihagen lansert en serie med iskrem, syltetøy, juice og brødblandinger i samtlige REMA 1000-butikker i hele landet. Kolonihagen sin serie med kaffˆe, egg, salami, ost, røkelaks og rundstykker er produkter som nå i starten vil være å finne i noen utvalgte butikker. Dette er bare begynnelsen på en reise og Kolonihagen utvikler stadig nye kvalitetsprodukter som vi planlegger å lansere i tiden som kommer. Følg med hos din lokale REMA 1000.

Det finnes ingen snarvei til god is!

Heldigvis har de fleste en REMA 1000 i nærheten. God iskrem handler først og fremst om gode råvarer. Derfor er Kolonihagens iskremer laget på økologisk melk fra jerseykuer. Denne urferasen gir li mindre melk, men den er til gjengjeld ekstra rik på smak og proteiner. I tillegg benyttes bare økologiske egg og naturlige ingredienser av høy kvalitet – det kjennes på smaken. Og kanskje best av alt, samarbeidet med REMA 1000 betyr at du kan få en boks av denne iskremen for bare 49 kroner. Smak på den.

Økologisk iskrem fra Kolonihagen

Vaniljeis med vanilje fra Madagaskar

Vaniljeis med vanilje fra Madagaskar

En iskremserie er ikke fullverdig uten en skikkelig god vaniljeis. Vi har kun brukt ekte vanilje. Med sin naturlige sødme som til gjengjeld gjorde at vi kunne tilsette litt mindre sukker – for den perfekte balansen.

Sjokoladeis med knuste kaffebønner og chili

Sjokoladeis med knuste kaffebønner og chili

En iskrem med en rik sjokolade smak, sprø kaffebønner og et hint av chili.

Pistasjis med biter av karamelliserte mandler

Pistasjis med biter av karamelliserte mandler

Vår pistasjis har en litt lysere grønnfarge enn det du kanskje er vant til. Mens vanlig iskremproduksjon bruker fargestoffer fra kobber for å få sin grønnfarge har vi nemlig brukt spinat.

Jordbæris med hint av Balsamicoeddik og basilikum

Jordbæris med hint av Balsamicoeddik og basilikum

Et kjent kokketriks er å dyppe jordbær i balsamico og basilikum for å fremheve jordbærsmaken. Det samme trikset har vi brukt i denne iskremen. Du vil ikke kjenne smaken av balsamico eller basilikum – kun en naturlig god og tydelig jordbærsmak.

Dra ned i kalender