Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Jakten på det beste

I over 10 år har vi jaktet etter de mest lidenskapelige produsentene – for å finne den beste smaken. I denne jakten er dyrevelferd, bærekraft og etikk selvfølgeligheter. God smak med god samvittighet kaller vi det.

Når vi fikk mulighet til å gjøre denne enkle filosofien tilgjengelig for hele det norske folk gjennom REMA 1000, så startet en fantastisk reise. Vi har reist og jaktet intensivt det siste året for å finne unike varer som har stort nok volum til å dekke hele landet.

Resultatet har vært en serie produkter som lanseres i hele landet, mens noen varer har en naturlig begrensning i volum, og blir i første omgang kun tilgjengelig i de største byene. Parallelt jobber vi med å konvertere flere til å satse økologisk – og håper å kunne skalere volumene opp til alle.

Vi har et ønske om å være 100% transparente i alt vi gjør, og vi vil deler gjerne alt vi gjør. Håper derfor du tar deg tid til å lese mer om våre produkter på Kolonihagens nettside.

Les mer på: www.kolonihagen.no

Signatur - Kolonihagen

Økologisk iskrem fra Kolonihagen

Vaniljeis med vanilje fra Madagaskar

En iskremserie er ikke fullverdig uten en skikkelig god vaniljeis. Vi har kun brukt ekte vanilje. Med sin naturlige sødme som til gjengjeld gjorde at vi kunne tilsette litt mindre sukker – for den perfekte balansen.

Sjokoladeis med knuste kaffebønner og chili

En iskrem med en rik sjokolade smak, sprø kaffebønner og et hint av chili.

Pistasjis med biter av karamelliserte mandler

Vår pistasjis har en litt lysere grønnfarge enn det du kanskje er vant til. Mens vanlig iskremproduksjon bruker fargestoffer fra kobber for å få sin grønnfarge har vi nemlig brukt spinat.

Jordbæris med hint av Balsamicoeddik og basilikum

Et kjent kokketriks er å dyppe jordbær i balsamico og basilikum for å fremheve jordbærsmaken. Det samme trikset har vi brukt i denne iskremen. Du vil ikke kjenne smaken av balsamico eller basilikum – kun en naturlig god og tydelig jordbærsmak.

Dra ned i kalender