Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Sunnhet & helse ikon
Sunnhet & helse

HER hos Johnny på Signaturgården i Bærum

HER hos Johnny på REMA 1000 Signaturgården i Bærum er frukt og grønnsaker mer enn bare sunne matvarer. Det er også en kilde til fornøyde kunder og vår suksess.

REMA-1000-kjopmann-Johnny-Signaturgarden-2

REMA 1000 Signaturgården ble i 2015 kåret til Årets Butikk i REMA 1000. Begrunnelsen var en formidabel vekst og kjøpmann Johnny Karlsen er ikke i tvil om at frukt og grønnsaker har bidratt til at butikken har satt stadig flere omsetningsrekorder de siste årene.

REMA-1000-Signaturgarden-1

– Frukt og grønnsaker er helt klart den varegruppen som skaper størst vekst, derfor er den alltid vår første prioritet. Vi har erfart at dersom kundene møter en delikat og velfylt avdeling med friske varer legger de handelen til oss. Det skaper vekst til hele butikken, sier Johnny.

Arbeidet med å fremme frukt og grønnsaker i våre butikker har gitt resultater. I 2015 var varegruppens andel over 15% og REMA 1000 Signaturgården har dermed allerede overgått målet som er satt for kjeden som helhet i 2017.

«Vårt mål er å være litt bedre hver eneste dag – det fortjener kundene våre» — Johnny Karlsen

– Omsetningsutviklingen i butikken, og da spesielt frukt og grønt, viser at kundene våre er fornøyd med jobben vi gjør. Men vi gir oss ikke her. Vårt mål er å være litt bedre hver eneste dag – det fortjener kundene våre, smiler Johnny.

Signaturgården

REMA 1000 Signaturgården ble i 2015 kåret til Årets Butikk.

sign_johnny

Johnny Karlsen
Kjøpmann, REMA 1000 Signaturgården

Del artikkel
Dra ned i kalender