Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Kunden er vår øverste sjef ikon
Kunden er vår øverste sjef

HER hos Harald på Torshov

HER hos Harald på REMA 1000 Torshov er det ingen tvil om at kunden er vår øverste sjef! I 2015 fikk de desidert flest positive tilbakemeldinger fra våre kunder.

harald_karstein

Kjøpmann Harald og hans team er opptatt av å levere en perfekt handleopplevelse for alle sine kunder – og de lykkes! Butikken mottar uendelige mange tilbakemeldinger fra kundene – hver dag – hver uke – hele året!

Harald er ikke i tvil om at det er hans dyktige medarbeidere som var grunnen til at de i 2015 ble tildelt prisen Årets Butikk i region Oslo.

– Mine ansatte går på jobb hver eneste dag med målet om å gjøre hverdagen til øverste sjef både enklere og gladere. De byr på smil, kunnskap og hjelpsomhet i møte med alle våre kunder – også når det koker som mest i julestria, sier Harald.

Region Oslo er stolt av Kjøpmannen og hans gjeng på Torshov som har evnet å skape en personlig lokalbutikk midt i Oslo – selv om butikken er stor. Regionskontoret har aldri sendt så mange gratulasjonskaker til en butikk for å feire de gode tilbakemeldingene fra øverste sjef.

I tillegg til at butikken alltid er ren og ryddig – og alltid har varer som kunden vil ha – er det den personlige kontakten med betjeningen som fremheves av kundene. De ansatte på REMA 1000 Torshov evner å gi det lille ekstra – være seg middagstips, råvarekunnskap eller at de husker kundenes bursdag.

– Jeg blir stolt når våre kunder trekker frem enkeltmennesker hos meg i sine tilbakemeldinger. Det gir meg tro på at vi har lykkes med det aller viktigste – det personlige og vennlige møte med øverste sjef, smiler Harald.

sign_harald

 

Harald Authen Johnsen
Kjøpmann, REMA 1000 Torshov

Hei REMA 1000

heirema_brevJeg vil gjerne skryte litt av min nærbutikk som er REMA 1000 Torshov i Oslo. Her er det godt utvalg, alltid fine grønnsaker og det er rent og ryddig. Men det aller beste er den gode servicen. Menneskene som jobber der er så hyggelige, spesielt Karstein. Makan til serviceinnstilt og kunnskapsrik ansatt skal man lete lenge etter. Jeg er så glad for at akkurat han jobber i min nærbutikk. Hver gang jeg er innom blir jeg i godt humør. Det føles som å gå i den lille koselige lokalbutikken, selv om butikken er stor. Butikken gjør rett og slett Torshov til et litt bedre sted å bo.

Del artikkel
Dra ned i kalender