Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Endelig er Æ på nett registrering.rema.no. Her kan du enkelt legge inn ditt telefonnummer og betalingskort på samme måte som i Æ, og få priskuttene rett i kassa. Priskuttene du mottar med Æ vil alltid være synlig på den fysiske kvitteringen du mottar i kassa ved betaling.

Obs! Dette er kun en mulighet for engangsregistrering på nett. Din 10-på-10-liste, For deg, Handleturer og Profil er kun synlig i Æppen.

Husk at hos REMA 1000 får du
1.    Alltid laveste pris
2.    Ytterligere priskutt med Æ
3.    Alltid 10% priskutt på all fersk frukt og grønt

Slik registrerer du din bruker:
1.    Gå inn på registrering.rema.no
2.    Tast inn ditt mobiltelefonnummer
3.    Du mottar nå en engangskode på SMS på telefonnummeret du oppga i steg 1
4.    Skriv inn engangskoden du mottok på SMS
5.    Legg til ønsket betalingskort. Alle kjøp du gjør hos REMA 1000 med dette kortet vil nå automatisk gi deg dine Æ-kutt

SPØRSMÅL OG SVAR OM WEBREGISTRERING

Fra og med 1. juni er det mulig å registrere Æ-bruker på registrering.rema.no

Webløsningen av Æ er en engangsregistrering. Her kan du opprette en Æ-bruker ved å legge inn ditt mobilnummer, og registrere ditt betalingskort. Hver gang du handler med ditt registrerte betalingskort, vil priskuttene du skal ha trekkes fra sluttsummen på kassalappen.

Dersom du har Æ på din smarttelefon, trenger du ikke registrere deg på web.

Webløsningen for Æ er en engangsregistrering, det vil si at du kan registrere bruker og betalingskort på web. Når ditt betalingskort er registrert, vil du motta priskuttene på de 10 varene du bruker mest penger på, basert på dine 10 siste handleturer, samt all frukt og grønt.

Æ er en digital løsning. Vi anbefaler alle våre kunder å registrere sitt betalingskort for at handleturene registreres og priskuttene trekkes fra, helt automatisk. Webløsningen inneholder ingen personlig strekkode, men du kan registrere opptil 5 forskjellige debetkort.

For å slette et kort du har registrert i Æ, sender du en mail med telefonnummeret du oppga ved registrering, samt de fire siste sifrene av kortnummeret på det kortet du ønsker slettet, til kontakt@rema.no.

Dersom du har spørsmål knyttet til Æ eller webregistrering, kan du sende oss en e-post til kontakt@rema.no.