Rema.no » Årets beste sommermat
sommermat ved havet

Sommermat for hele familien

Lite smaker bedre enn å nyte maten ute mens sola varmer. Uansett om du er fysen på rykende grillmat, en frisk sommersalat eller deilig skalldyr, finner du inspirasjonen du trenger her.

Ventemat før grillmiddagen

Overrask gjestene med en forrett mens grillmaten godgjør seg. Server grønnsaker med dipp, spekemat eller annet som smaker godt ute. Her finner du forslag til tapas, forretter og aperitif.

Se forretter og aperitiff

Prøv pizza på grillen

Pizza lages best på høy temperatur, og er perfekt å lage på grillen. Alt du trenger er en grill med lokk, pizzastein og en ekstra god oppskrift.

Se oppskrifter

Sjømat til sommerkosen

Sommer og sjømat passer som hånd i hanske. Grillet fisk, scampi eller reker og krabbe er nydelig å nyte i sommersolen. La deg inspirere av våre mange gode sjømatsoppskrifter.

Fisk og skalldyr: Våre mest populære oppskrifter

Lære noe nytt i sommer?

3 hjemmelagde desserter barna vil elske

Med frukt og bær som hovedingrediens har vi samlet noen sunnere desserter barna kan nyte i sommeren.

Se oppskrifter

Hjemmelaget kryddersmør

Hjemmelaget smør med deilige urter er en enkel måte å sette kronen på verket enten du skal grille eller servere med brød. Lær hvordan du kan lage 6 ulike typer kryddersmør.

Se oppskrifter

 

Lær deg å sylte og safte

Å sylte selv er ikke så vanskelig som mange tror. Ikke minst er norske bær på sitt beste om sommeren, og er en perfekt anledning til å fylle frysere med hjemmelaget syltetøy og saft til høsten. Her lærer du hvordan.

Lær mer
Hjemmelaget syltetøy
Lag ditt eget jordbærsyltetøy, bringebærsyltetøy eller ripsgelé