Ble kjøpmann med egen butikk før fylte 30 år | Samfunnsansvar | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Ansvar Ble kjøpmann med egen butikk før fylte 30 år

Ble kjøpmann med egen butikk før fylte 30 år

I lang tid har Jannicke (30) drømt om å få sin egen butikk før hun ble 30 år. Nå skal hun sette sitt preg på REMA 1000 Basarene.

– Hadde du spurt meg for ett og et halvt år siden hadde jeg aldri trodd at jeg skulle være kjøpmann i dag, forteller Jannicke Moland Hagen, som tok over som kjøpmann på REMA 1000 Basarene i 2019.

Veien dit har imidlertid vært lang. Da Hagen startet i REMA 1000 i 2014 hadde hun allerede ni års erfaring med butikkarbeid fra Europris.

– Butikk er bare min greie, og jeg har lenge hatt et mål om å ha min egen butikk innen jeg ble 30 år, sier hun.

SKAL BUGNE: Jannicke håper folk blir inspirerte av å gå inn på REMA 1000 Basarene i Hamar.

Tidligere sjef: – Dette ligger latent i Jannicke

Etter flere år som butikkmedarbeider på nettopp Basarene begynte motivasjonen å dale, og Hagen lurte på om hun faktisk skulle fortsette i REMA 1000 eller ikke. Så forandret alt seg.

– Det snudde helt da Narve (Djupvik) kom inn som butikksjef her på Basarene. Han så meg virkelig og tok tak i butikken. Det var han som introduserte meg for muligheten om å gå Talentprogrammet.

Den rutinerte kjøpmannen hadde ingen problem med å se potensialet til Jannicke den gang.

– Jannicke var interessert i butikk og butikkdrift, men hadde stagnert litt på grunn av manglende utfordringer. Min oppgave var å løfte henne opp i flytsonen og gi henne nye utfordringer etter hvert som hun mestret oppgaver. Dette tente en gnist hos henne som jeg bare måtte holde liv i, forteller Djupvik – som hadde stor tro på at 30-åringen skulle få orden i sakene som kjøpmann på REMA 1000 Basarene.

Drømmer om å bli årets butikk

Etter å ha gått både pretalent og talentprogrammet til REMA 1000 dukket utlysningen som kjøpmann på REMA 1000 Basarene opp – der hele REMA-eventyret startet for Jannicke.

– Det føltes som det var litt meant to be. Jeg håper dette blir et langt og lykkelig forhold. Det blir godt og få landet litt, sier Hagen og smiler stort.

Hun klarte også akkurat målet om å få sin egen butikk innen hun ble 30, og har nå flere drømmer for framtida.

MØTT MED SMIL: Det skal alltid være hyggelig å handle på REMA 1000 Basarene, sier Jannicke Moland Hagen. Foto: Marthe Stenberg

Vil bli en hverdagshelt for folk

Nå starter den virkelig jobben for Jannicke, med å bygge opp sin egen butikk på REMA 1000 Basarene og få den til å blomstre.

– Jeg skal ha fokus på økonomien og fornøyde kunder. Også skal vi være forberedt når det skjer ting i Hamar så det blir enkelt for folk å stikke innom og finne det de trenger på vei til stranda eller lignende.

– Jeg håper vi kan være en hverdagshelt i folks liv. At man kan komme hit og bli inspirert til å lage middag, at det skal være lettvint å handle hos oss. Kanskje vi også kan gjøre dagen litt bedre for folk som kommer innom.

FORNØYDE ANSATTE: Flere av de som jobber på REMA 1000 i dag, var i butikken da Jannicke startet som ekstrahjelp.

Denne artikkelen er skrevet av Amedia