Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Vårt ansvar

Det er viktig for oss i REMA 1000 å være vårt ansvar bevisst. Vi selger matvarer, men vi forvalter også våre kunders tillit. Det er derfor naturlig for oss at samfunnsansvar – eller ansvar som vi kaller det – er en del av vår forretningsidé.

Miljø ikon
Miljø

Vårt mål er å ikke stå i klimagjeld til verden. Som en stor virksomhet i Norge skal vi kutte våre utslipp og handle raskere enn hva vi er pålagt å gjøre og vi gjennomfører derfor en rekke reduksjonstiltak i egen virksomhet.

Mennesker ikon
Mennesker

Vi har en grunnleggende tro på enkeltmennesket og det å gi mennesker med ulike forutsetninger muligheter. Det gjelder ikke kun våre egne ansatte, men også menneskene og organisasjonene vi velger å samarbeid med.

Helse ikon
Helse

Vi ønsker å gjøre det enklere for våre kunder å spise sunt og variert i hverdagen. Derfor plasserer vi sunne varer først i våre butikker og reduserer salt, sukker og mettet fett i egne matvarer.