Rema.no » Spar penger med Æ » Slik fungerer det » Slik får du priskutt med Æ – betalingsmetoder

Betalingsmetoder: Slik får du priskutt med Æ

For å sikre at du alltid får priskuttene du skal ha, må du huske å registrere Æ i kassa før du betaler. Se hvilke betalingsmåter du kan bruke her. 

Det er enkelt å spare penger når du handler hos REMA 1000. Alt du må gjøre er å laste ned Æ og registrere brukeren din før du betaler.
Det er flere måter å registrere Æ på når du handler. Det finnes et alternativ både til deg som liker at ting går automatisk og for deg som vil gjøre ting selv. Etter å ha lest denne artikkelen kan du alltid sikre at du får de priskuttene du skal ha med Æ.

Slik kan du registrere Æ i kassa

Få priskutt med personlig strekkode

Du kan enkelt registrere Æ og få priskuttene dine dersom du skanner den personlige strekkoden din før du betaler. Strekkoden finner du til enhver tid under «Profil» i appen. 
Denne betalingsmåten passer for deg som vil betale med kontanterkredittkortgavekortdele opp betalingen eller bruker kontaktløs betaling med klokke eller mobil, som Apple Pay, Google PayGarmin Pay og Fitbit Pay. 
Registrering av personlig strekkode er og et godt alternativ for deg som ikke ønsker å legge inn kortinformasjon i appen. 

Få priskutt automatisk ved å legge inn kontonummer

Den enkleste måten du kan registrere Æ og få priskutt på er å legge til kontonummeret ditt i appen. Da får du priskutt automatisk hver gang du betaler med bankkortet som hører til. Æ-brukeren din blir registrert både når du bruker chip og kontaktløs betaling.  
Kontonummer legger du inn under «Profil» og «koble til betalingsmåte» i appen. Du må være eier av kontonummeret for å kunne legge det inn i brukeren din. Æ samarbeider med Vipps for å verifisere kontonummeret ditt, og kontonumrene må derfor samsvare. Les mer om det her.

Få priskutt med Vipps

Du kan enkelt betale for varene dine og motta priskutt med mobilbetaling via Vipps QR. Perfekt for deg som ofte glemmer lommeboka! 
Vipps QR registrerer du i appen under «Profil». Du trenger kun å gjøre dette én gang. Når Æ og Vipps er koblet sammen får du priskutt automatisk når du bruker Vipps QR som betalingsmiddel. 
For å bruke mobilbetaling må banken din støtte Vipps QR sin betalingsløsning.Les mer om det her. 

Bestill et Æ-kort

Dersom du ikke har smarttelefon, eller av andre grunner ikke kan registrere kontonummeret ditt i appen, kan du bestille et Æ-kort via SMS. Da får du et fysisk kort med en personlig strekkode du kan skanne før du betaler, for å registrere Æ-brukeren din og motta priskutt. Kundevendte skannere er installert i alle våre butikker.
Du må ha en Æ-bruker og godkjenne brukervilkårene før du kan bestille et Æ-kort.
Æ-kort bestiller du ved å sende SMS til 2228 med kodeord “Ækort”. Deretter får du instrukser på SMS for videre registrering. SMS må sendes fra telefonnummeret knyttet til din Æ-bruker, kortet blir deretter sendt til postadressen du har oppgitt.

Jeg glemte å registrere Æ på min handletur. Hva gjør jeg?

Det er ikke mulig å etterregistrere priskutt eller handletur. Vi anbefaler at du legger inn en av betalingsmåtene over for å sikre at du alltid får de priskuttene du skal ha når du handler hos oss.
Har du spørsmål om Æ kan du kontakte oss her.