Spar 50% på bind, tamponger og truseinnlegg med Æ | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Spar penger med Æ Spar 50% på bind, tamponger og truseinnlegg med Æ
REMA 1000-ansatt holder opp telefon med Æ foran en butikk

Last ned Æ og spar penger

Du må være Æ-kunde for å få priskutt på bind, tamponger og truseinnlegg. Har du ikke appen ennå? Last ned Æ i App Store her eller Google Play Store her.
Det er helt gratis å laste ned og bli Æ-kunde. I tillegg til å spare penger på bind, tamponger og truseinnlegg, får du alltid 10% på fersk frukt og grønnsaker, samt Personlige Priskutt på relevante varer for deg.

Slik sparer du penger på bind, tamponger og truseinnlegg

Priskuttet får du rett i kassa og gjelder alle merker bind, tamponger og truseinnlegg. Alt du må gjøre er å aktivere kuttet i appen før du handler neste gang, deretter sparer du penger hver gang du handler med Æ.

Skann QR-koden for å aktivere kuttet:

Eller skriv inn koden «bind» i appen

Slik fungerer det

Aktiver kuttet i Æ

Skann QR-koden over eller skriv inn koden «bind» under Profil i appen.

Tallet 2 - Illustrasjon

Handle hos REMA 1000

Handle bind, tamponger, truseinnlegg og andre dagligvarer som vanlig. Priskuttet får du på alle merker.

Husk å registrere Æ

Registrer Æ i kassa før du betaler, med personlig strekkode eller betalingsmåten du har lagt til i appen. Nå har du spart 50% på bind, tamponger og truseinnlegg!

Priskutt på alle merker

Priskuttet gjelder alle merker og pakninger, uansett om du kjøper én eller flere pakker. For å sikre at det er nok produkter til alle våre kunder får du priskutt på maks fem pakker per handletur.

Ofte stilte spørsmål og svar

Du må ha Æ for å få priskutt på bind, tamponger og trusinnlegg. Aktiver kuttet i appen før du handler neste gang. Dette trenger du kun å gjøre én gang, deretter får du 50% priskutt på alle bind, tamponger og truseinnlegg når du bruker betalingsmåten du har lagt til i Æ. Skann QR-koden lenger opp på siden med kameraet på mobilen din, eller skriv inn koden “bind” i fanen Profil i appen.
Er du ikke Æ-kunde ennå? Les mer og last ned Æ her – det er helt gratis!

Priskutt på bind, tamponger og truseinnlegg tilbys alle som har registrert en bruker i Æ og aktivert kuttet i appen.

Du skal selvsagt få priskutt på alle bind, tamponger og truseinnlegg du trenger! Dog har vi lagt inn en liten begrensning for å sikre at det er nok produkter i butikk til alle våre kunder.
Du får priskutt på maks fem pakker med per handletur. Utover det bestemmer du selv om du trenger én eller flere pakker når du handler.

Bleiekuttet i Æ gjelder alle merker og pakninger med bind, tamponger og truseinnlegg som selges i våre butikker.