REMA 1000 på Facebook | REMA 1000
Hopp til innhold

REMA 1000 på Facebook

REMA 1000 har bedriftssider på Facebook, både nasjonalt og lokalt.

Nedenfor kan du lese mer om REMA 1000 på Facebook.

REMA 1000 har bedriftssider på Facebook, både nasjonalt og lokalt. Vi bruker disse sidene til å informere om nasjonale og lokale aktiviteter. Den nasjonale siden er verifisert av Facebook med en blå hake ved siden av navnet vårt. Når du besøker siden, kan du legge igjen kommentarer, generelt eller i forbindelse med kampanjer. Du kan også like, reagere og engasjere deg i innholdet vårt. Dersom ditt innlegg framstår som en kundehenvendelse, vil våre kundebehandlere gi deg tilbakemelding fortløpende, enten i kommentarfeltet eller på privat melding. Hvis det er behov for å dele sensitive opplysninger i henvendelsen, anbefaler vi at du tar kontakt med Kundeservice.

Når du interagerer med vårt innhold, blir personopplysninger behandlet gjennom vårt tredjeparts verktøy for håndtering av sosiale medier – Sprout Social Inc. Personopplysningene vi håndterer er da; Brukernavn, profilbilde, tidspunkt for interaksjon og selve interaksjonen (bilde, kommentar, reaksjon eller tekst). Vi bruker ikke disse opplysningene til noe annet enn å svare på interaksjonen din, hvis det fremstår som en kundehenvendelse.

Hvis du er nysgjerrig på Sprout Social sin personvernerklæring, kan du lese mer om denne her.

REMA 1000 vil fra tid til annen legge ut konkurranser på siden, hvor en eller flere vinnere skal kåres. Hvis du vinner en konkurranse hos oss, vil vi kontakte deg og informere om en trygg måte du kan sende kontaktinfo til oss på, slik at vi får utlevert premien din.

Når du bruker Facebook til å interagere med våre sider, må du også forholde deg til METAs generelle vilkår og personvernerklæring. Les gjerne disse vilkårene nøye.