Felles behandlingsansvar | REMA 1000
Hopp til innhold

Felles behandlingsansvar

Felles behandlingsansvar betyr at REMA 1000 og en eller flere andre behandlingsansvarlige sammen er ansvarlige når personopplysninger behandles for å oppnå et forhåndsdefinert formål.

I listen nedenfor kan du lese mer om hvem REMA 1000 har felles behandlingsansvar med og hvilke behandlingsaktiviteter det gjelder.

1) Schibsted Norge AS

REMA 1000 har inngått avtale om felles behandlingsansvar med Schibsted Norge AS (“Schibsted”) for behandling av personopplysninger som gjennomføres når Schibsted retter målrettet markedsføring mot Æ-brukere. Den målrettede markedsføringen skjer ved at Schibsted matcher (sammenstiller) Æ-kunders telefonnumre med telefonnumre fra Schibsteds egen kundedatabase. Æ-kundene som oppfyller kriteriene for REMAs markedsføringskampanje vil motta målrettet markedsføring gjennom Schibsteds kanaler, for eksempel på vg.no. Schibsted sletter telefonnumrene når kampanjen er over. Da måles også effekten av markedsføringen.

Avtalen fastsetter REMA 1000 og Schibsteds rettigheter og plikter. For eksempel kan Schibsted anonymisere personopplysninger for å gjennomføre analyser, utarbeide statistikk og for produktutvikling. Både REMA og Schibsted har forpliktet seg til å gi informasjon til kundene om behandlingen som er omfattet av felles behandlingsansvar.

Du kan henvende deg til både REMA 1000 og Schibsted for å utøve dine rettigheter etter personvernforordningen. Vi kan måtte videresende henvendelsen din til Schibsted, eller be deg kontakte Schibsted direkte, for eksempel hvis du ber om innsyn i sammenstillingene som Schibsted gjør.