Rema.no » Spar penger med Æ » Slik fungerer 10-på-10-listen i Æ

Slik fungerer 10-på-10-listen i Æ

Med Æ får du alltid 10 prosent priskutt på de 10 varene som ligger på 10-på-10-lista di. Men hvordan fungerer det, egentlig? Les mer her.

Som Æ-kunde får du alltid 10% priskutt på fersk frukt og grønnsaker, samt 10% på dine topp 10 varer – som er din 10-på-10-liste i appen. Produktene du har på listen din har Æ lagt til basert på varene du har handlet og brukt mest penger på de siste 10 handleturene.

Listen rangeres dermed ut ifra hva varen har kostet deg totalt de siste 10 handleturene, hvor produktet du har brukt mest penger på havner på 1. plass og varen som kostet deg minst havner på 10. plass.

Etter hvert som du handler med Æ vil Æ foreslå bytter på 10-på-10-listen din, dersom det dukker opp nye produkter som har kostet deg mer enn de som ligger på listen din i dag.

Aktiver Bytteforslag

10-på-10-listen din oppdateres i utgangspunktet automatisk. Ønsker du derimot å bli spurt før Æ bytter ut et produkt på listen din, kan du aktivere Bytteforslag i appen. Dette gjør du under Profil i Æ. Da vil Æ spørre deg om du ønsker å bytte inn et foreslått produkt, og du kan velge å takke nei. Velger du nei forblir listen din uforandret.

Enkelte produkter kan du ikke få priskutt på

Nesten alle varer kan havne på 10-på-10-listen din, men noen unntak er det. Alkohol, tobakk, medisiner, morsmelkerstatning, gavekort, pengespill, pant og bæreposer har vi ikke lov å gi deg priskutt på, disse vil derfor ikke dukke opp på listen din.

Fersk frukt, bær og grønnsaker vil heller ikke havne på listen din, da du alltid får 10% priskutt på dette gjennom Æ. På den måten får du mer plass til andre varer og kan spare enda mer!

Har du flere spørsmål om 10-på-10? Se ofte stilte spørsmål her.