Forside | REMA 1000 | Alltid lave priser
Hopp til innhold

Det er sluttsummen på kassalappen som teller

Hver dag gjør vi alt vi kan for å holde kostnadene nede for å gi deg alltid lave priser. Det skal vi fortsette med, og du kan være trygg på at REMA 1000 er butikken som gir deg «Alltid lave priser».

Æ-logo
KONKURRANSE

Vinn Pepsi Max julepakke

Er du Æ-bruker og kjøper minst ett Pepsi MAX produkt hos REMA 1000 i perioden 20. november – 3. desember er du automatisk med i trekningen av en Pepsi MAX julepakke.

Til sammen trekker vi 50 heldige vinnere. Ett produkt gir ett «lodd», og kjøper du flere produkter øker sjansene for å vinne.

 

BEST I TEST

Vinner av ribbetest

Nordfjord tynnribbe (fersk og krydret) fikk begge terningkast 6, og vant med det Nettavisen sin ribbetest 26. november!

Nedenfor finner du mesterkokk Bent Stiansen sine tips til hvordan du steker ribbe og får sprø svor, samt oppskrifter på ribbe og tilbehør.

Kylling med god samvittighet

Vi har kylling i verdensklasse

Som første dagligvarekjede i verden selger vi kun kylling som er produsert i henhold til den internasjonale dyrevelferdsstandarden, ECC. Når du velger kylling fra Solvinge kan du være trygg på at dyrene har hatt det godt.

Ny ukemeny hver uke!

Ukemeny på 1-2-3

Hva er det til middag i dag? For å gjøre det litt enklere å planlegge middagen lager vi hver uke forslag på en meny for uken med de mest populære råvarene. Legg oppskriftene i handlelappen og planlegg uka i en fei!

ENKELT Å VELGE SUNT

Mer frukt og grønt i hverdagen

Visste du at vi er blant dem som selger mest frukt og grønt i Norge? Det gjør at vi har høy rullering og fyller på med ferske varer opptil seks dager i uken. Her får du gode tips til hva du kan lage.