Forside | REMA 1000 | Alltid lave priser
Hopp til innhold

Hver dag gjør vi alt vi kan for å holde kostnadene nede for å gi deg alltid lave priser. Det skal vi fortsette med, og du kan være trygg på at REMA 1000 er butikken som gir deg «Alltid lave priser».

I tillegg gjør vi små og store grep for å gjøre sluttsummen enda lavere for deg.

KONKURRANSE

Vinn drømmetur til England

Er du Æ-bruker og kjøper et brusprodukt fra Coca-Cola hos REMA 1000 i perioden 18. september – 08. oktober er du automatisk med i trekningen av en drømmetur for deg og to venner til England og årets råeste fotballkamp!

Til sammen trekker vi fire heldige vinnere. Ett produkt gir ett «lodd», og kjøper du flere produkter øker sjansene for å vinne.

MATPAKKETIPS

Grove pizzasnurrer

Gi matpakken din en smaksrik oppgradering med grove pizzasnurrer! Utforsk den deilige verdenen av ekte revet ost som forvandler dine favorittretter til smaksfulle retter, og prøv vår oppskrift på grove pizzasnurrer – en matpakkefavoritt som både store og små vil elske.

Ny ukemeny hver uke!

Ukemeny på 1-2-3

Hva er det til middag i dag? For å gjøre det litt enklere å planlegge middagen lager vi hver uke forslag på en meny for uken med de mest populære råvarene. Legg oppskriftene i handlelappen og planlegg uka i en fei!

GRATIS MATMAGASIN

Alle oppskriftene samlet på ett sted!

ENKELT Å VELGE SUNT

Mer frukt og grønt i hverdagen

Visste du at vi er blant dem som selger mest frukt og grønt i Norge? Det gjør at vi har høy rullering og fyller på med ferske varer opptil seks dager i uken. Her får du gode tips til hva du kan lage.