Rema.no » 40 år med bare lave priser

40 år med bare lave priser

I 40 år har vi bidratt til at norske forbrukere har kunnet handle til lave priser og bruke stadig mindre penger på dagligvarer. Det skal vi fortsette med!

I REMA 1000 sier vi at «kunden er vår øverste sjef», noe vi er sikre på har vært en viktig pådriver for våre hittil 40 år. Hver dag jobber nemlig både Kjøpmenn og ansatte på for å gi deg den beste butikkopplevelsen når du velger å handle hos din REMA 1000-butikk.

Bli med på feiringen

Tusen takk for tilliten du har gitt oss. Det er takket være deg at vi har kunnet tilby lave priser på dagligvarer av høy kvalitet, produsert og solgt på en ansvarlig måte.

Vi ønsker å feire sammen med deg, og åpner alle våre over 630 dører over hele landet til bursdagsfeiring! Rask med deg venner, familie eller naboen, og ta turen innom din REMA 1000-butikk fredag 15. februar. Alle våre Kjøpmenn byr på gratis kaffe og kaker, og kanskje en liten overraskelse?

Historien bak REMA 1000

Det hele startet 15. februar 1979, da verdens første REMA-butikk åpnet dørene på Bromstad i Trondheim. Etter å ha vokst opp i farens butikk, var det nå sønnen, Odd Reitan, sin drøm om Norges første lavpriskonsept som skulle starte. Odd drev butikken selv i starten, som noen år senere skulle bli et av Norges største franchisekonsepter.

Butikken åpnet under navnet REMA 600 – Reitan Mat, 600 varelinjer. Året etter åpnet butikk nummer to i Mo i Rana, og utvalget økte samtidig. Nå hadde REMA tusen varelinjer, og navnet ble endret til det du kjenner som dagens REMA 1000.

Konseptet har igjennom årene blitt utviklet og forbedret, og sortimentet har endret seg i takt med kundenes behov og matvaner. I dag tilbyr vi mange tusen varer, og du finner oss over hele landet fra Mandal i sør til Honningsvåg i nord.

Vi gleder oss til minst 40 nye år med deg som kunde!